Sidebar

Lapkričio mėn. VU Šiaulių akademijoje vyko UAB „Cherry servers“ atstovų pokalbis su motyvacinius laiškus parengusiais pirmo kurso Programų sistemų studijų programos kandidatais – Matu Poznanskiu ir Zigmantu Bajoru. Pokalbis su pretendentais vyko verslo ir institucijos atstovų komisijoje, kurią sudarė UAB „Cherry servers“ direktorius Vaidas Rutkauskas, technikos direktorius Marius Žalinauskas, klientų sėkmės vadovė Dovilė Minkevičienė, Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Šiaulių akademijoje pirmininkė Vakarė Vasiliauskaitė bei Regionų plėtros instituto direktorė Lina Garšvienė.

Kandidatai stipendijai laimėti teigia, kad Programų sistemų studijas Šiauliuose jie pasirinko dėl keletos priežasčių:

  • Vilniaus universiteto Šiauliuose;
  • „Investors‘ spotlight“ kokybės ženklo, suteikto pasirinktai studijų programai 2022 m.;
  • Puikios Šiaulių miesto infrastruktūros.

Cherry Servers stipendija yra skirta paskatinti pirmo kurso studentus už verslui aktualių studijų programų pasirinkimą VU Šiaulių akademijoje.

Komisijos sprendimu 1000 Eur vertės vardinė UAB „Cherry servers“ stipendija skirta Matui Poznanskiui už jo išskirtinį pasirodymą.

Išgirdę jaunuolių ambicijas IT kryptyje verslo atstovai skyrė papildomą apdovanojimą kiekvienam iš pokalbyje dalyvavusių ir motyvacinius laiškus pateikusių studentų. Įmonė suteikė galimybę nemokamai pasinaudoti 100 eurų vertės debesijos paslaugomis.

Cherry Servers, būdama socialiai atsakinga įmonė, supranta dalinimosi svarbą, todėl net penkis kartus per septynerius metus yra apdovanota kaip didžiausią vidutinį atlyginimą regiono mažų ir vidutinių įmonių grupėje mokanti įmonė. 

„Džiugina, kad verslui rūpi jaunimas ir jo karjeros galimybės Šiauliuose. Reklamuodami darbo rinkai aktualias studijų galimybes VU Šiaulių akademija dirba su stipriais ir konkurencingais verslais, tarp kurių yra ir UAB „Cherry servers“ – VU Šiaulių akademijos Regionų plėtros instituto direktorė Lina Garšvienė.

VU ŠA / Regionų plėtros instituto inf. ir nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos