Sidebar

Tęsiame moksleivių supažindinimą su Vilniaus universitetu Šiauliuose. Lapkričio 24–25 dienomis Vilniaus universiteto Šiaulių akademija lankėsi Mažeikių Merkelio Račkausko ir Mažeikių Gabijos gimnazijose bei Skuodo Pranciškaus Žadeikio gimnazijoje.

Susitikimų su moksleiviais metu vyko informatyvūs pristatymai apie Vilniaus universiteto studijų aplinką, studijų programas ir visas suteikiamas universiteto galimybes.
 
Po Vilniaus universiteto atstovų pristatymų vyko konsultacijos, kurių metu moksleiviai turėjo galimybę individualiai susitikti su universiteto padalinių atstovais ir išgirti gerąsias patirtis iš pirmų lūpų, užduoti jiems rūpimus klausimus, pabendrauti.
 
Džiaugiamės, kad susitikimų su moksleiviais metu sulaukiame tiek dėmesio ir gerų atsiliepimų. Esame dėkingi Mažeikių Merkelio Račkausko, Gabijos bei Skuodo Pranciškasu Žadeikio gimnazijų administracijos atstovams už svetingą priėmimą vizitų metu bei užsimezgusias draugystes.
 
Primename, kad VU Šiaulių akademiją mielai priimama moksleivius iš visos Lietuvos pažintiniams apsilankymams. Susitikimų metu supažindiname su studijų galimybėmis, studijų aplinka bei kitomis veiklomis. Dėl vizito VU Šiaulių akademijoje galite kreiptis į rinkodaros specialistę Santą Jonuškę el. p. arba į komunikacijos specialistę Justiną Indulytę el. p.. Jeigu turite klausimų, susijusių su priėmimu, kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi: el. p. ,tel. nr. +370 41 595 755.

VU ŠA inf. ir nuotr.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos